ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ SPORTMEDIATION.GR. ΑΝ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

Με την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε και οφείλετε να συμμορφώνεστε με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το sportmediation.gr. Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει γενικές νομικές πληροφορίες καθώς και πληροφορίες αναφορικά με τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες διαμεσολάβησης, οι οποίες ρυθμίζονται από το Ελληνικό Δίκαιο καθώς και τον Ελληνικό και τον Ευρωπαϊκό Κώδικα Δεοντολογίας Διαμεσολαβητών. Το υλικό που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας δημιουργήθηκε από τον Σέργιο Μαναράκη με σκοπό και μόνο την ενημέρωση και δεν συνιστά με κανένα τρόπο νομική ή άλλη συμβουλή. Δεν συνιστά προσφορά υπηρεσιών. Το υλικό που περιέχεται στην ιστοσελίδα μας μπορεί να μην αντικατοπτρίζει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις. Αποποιούμαστε κάθε ευθύνη αναφορικά με τυχόν πράξεις που ληφθούν ή δεν ληφθούν με βάση οποιαδήποτε ή όλα τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας. Σε καμία πράξη δεν πρέπει να προβαίνετε βάσει των πληροφοριών αυτών, χωρίς να λάβετε προσωπική επαγγελματική συμβουλή.

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου και των δημοσιεύσεων της ιστοσελίδας ανήκουν στον Σέργιο Μαναράκη ή τους δικαιούχους τους, εκτός αν ορίζεται αλλιώς σε αυτό και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς την άδεια του δικαιούχου αυτών.

Αν και ελέγχουμε τα έγγραφα και τα αρχεία για ιούς πριν από την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα μας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι είναι ελεύθερα ιών και αποποιούμαστε κάθε ευθύνη αναφορικά με οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια μπορεί να προέλθει από τέτοιους ιούς. Για την δική σας ασφάλεια θα πρέπει να χρησιμοποιείτε κατάλληλο λογισμικό προστασίας. Η ιστοσελίδα μας μπορεί να παραπέμπει σε εξωτερικές ιστοσελίδες, καθώς και άλλες να παραπέμπουν σε αυτή. Οι σύνδεσμοι αυτοί είναι διαθέσιμοι για λόγους ευκολίας και μόνο. Αποποιούμαστε κάθε ευθύνη αναφορικά με το περιεχόμενο ιστοσελίδων τρίτων ή/και του υλικού που τυχόν μεταφορτώνεται από αυτές. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση σε τρίτη, συνδεόμενη με τη δική μας, ιστοσελίδα, το πράττετε με αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Η ιστοσελίδα μας δεν έχει σχεδιαστεί για τη λήψη ή/και τη με άλλο τρόπο επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των χρηστών της. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τυχόν συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας της χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της ηλεκτρονικής ή άλλης αλληλογραφίας σύμφωνα με το νόμο.

Ο επισκέπτης ή/και ο χρήστης της sportmediation.gr οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών αυτής.

Οι Όροι Χρήσης και όλα τα σχετικά με την ιστοσελίδα μας θέματα ρυθμίζονται από το Ελληνικό Δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ελληνικών δικαστηρίων. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ισχύουν από την 1η Φεβρουαρίου 2015 και μπορούν να τροποποιηθούν οποτεδήποτε. Κάθε τέτοια τροποποίησή τους θα ισχύει από και με την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα μας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με τους Όρους Χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@sportmediation.gr